eTwinning

Наша школа - еТвининг школа!

Додељивањем еТвининг ознаке једној школи, еТвининг препознаје и похваљује укљученост и посвећеност не само појединих eТвинера, већ и целе школе у којој тимови наставника и школских руководилаца раде заједно на пројектима.  Дакле, наша школа je удруженим напорима добила еТвининг ознаку и на тај начин je препознат рад и залагање сваког члана нашег колектива као и свих наших ученика.

ознака_etv_слика.png

Добијање статуса еТвининг школе представља развојни пут, који je објективно процењен од стране нашег Националног тима за подршку при фондацији Темпус. То није такмичење, већ представља препознавање школе која напредује у својој пракси у складу са постављеном мисијом, визијом и мотом школе, а за нашу шолу то је: „Школа за све-идемо својим корацима и задовољни смо “; „школа за подршку различитости и толеранције“ и „разумем шта учим.“

еТвининг школе представљају узор и модел за друге школе и лако су видљиве на европском нивоу. Препознају се као лидери у дигиталној пракси, eSafety пракси, иновативним и креативним приступима педагогији, подстицању сталног стручног усавршавања особља, промовисању праксе колаборативног учења код наставника и ученика.

Ана Ритопечки и Оља Новокмет су у име Школе биле на свечаној додели еТвининг ознака у петак 9.6.2023. у просторијама Енвој конференцијског центра у Београду. Том приликом су присуствовале предивним презентацијама примера добре праксе две амбасадорке еТвининг -а које су представиле своје установе и на тај начин појасниле шта значи бити школа која носи ову ознаку.

Поносни смо што смо део ове заједнице и надамо се новим пројектима и подршци што већег броја колега у нашој школи као и у нашој локалној заједници, која би свакако требало да буде део ове наше лепе приче.

 

eTw school poster DEF SR

Тим за „ Еразмус+ “пројекте

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs