Школска 2023/2024. година

Пролећни распуст и ускршњи празници

У току је први од два пролећна распуста, панираних Календаром за школску 2023/24. годину у Војводини. Наши ђаци, као и сви остали другари у војвођанским школама, отпочели су свој мали одмор у четвртак, 28. марта, а у школе се враћају у четвртак, 4. априла, када нас очекује низ активности – од оних који су у вези са предстојећим Даном школе, до већ значајнијих нивоа такмичења на која су се наши ученици пласирали и то у значајном броју, о чему ћемо известити опширније одмах по повратку у школске клупе. Осмацима се приближавају и активности за завршетак свог првог образовног циклуса: фотографисање, матурске екскурзије и припреме за опрашатање од основношколских навика...

До тог 4. априла, када ћемо се опет скупити на истом месту и у истом саставу, свим ученицима желимо пријатне дане одмора, а како је овај распуст посвећен и обележавању Ускрса, првог у низу који славимо у Војводини, лепој и у својој шароликости још лепшој, свиму ченицима и родитељима, али и свим суграђанима који овај празник празнују бројећи време по грегоријанском календару желимо срећан Ускрс, а са њим оно што нам свима заправо једино и треба: мир, љубав и здравље!

У четвртак, 4. априла, састајемо се, држећи се старих навика: распоред часова од четвртка, млађи ђаци у школу долазе по подне, а старији пре подне, како смо и отпочели претходну недељу. До тада, уживајте у празницима и лепим пролећним данима!

Срдачно,

Колектив Основне школе Ђура Јакшић

 

 

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs