Школска 2023/2024. година

Карневал пролећа

Pink and Turquoise Modern Chemical Flask Chemistry LogoУ петак, 14. јуна, наша школа је организовала карневал на тему пролећа. Деца и родитељи су показали изузетну креативност, а ученици су се појавили у предивним, шареним костимима.

Уз своје учитељице, деца су шетала Улицом ЈНА до градског шеталишта и платоа испред Центра за културу. Радознали пролазници, баке, деке, маме, тате и познаници су их насмејано дочекивали. Према утиску свих учесника, измамили смо свима радост и срећу што су могли видети овако лепу колону дивне и креативне деце.

Дефиле се завршио на платоу, где је одмах затим почела кратка приредба поводом краја школске године. Приредбу су отворили наши мали водитељи: Анђела Петровић, ученица 4-3 и Војин Марчетић, ученик 4-1. Програм је припремила учитељица Јелена Јовановић са својим малим хором, којем су се прикључили рецитатори млађег узраста.

Посебно су се представили ученици првог разреда својим кореографијама уз познате дечје песмице. Ученице 8. разреда и 4. разреда су отпевале две етно песме. На самом крају, чули смо поруку коју је написао Илија Албу:

,, Оставите се родитељи послова, телефона и справа,

како вас више не боли глава!

Играјте се са нама, причајте и шетајте,

ђускајте, плешите и шалите.

Ми вас требамо највише на свету

И зато пружите пажњу вашем детету.“

Срећан распуст свима!

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs