Школска 2021/2022. година

Теодор Милошевић – млада нада фудбала

Теодор Милошевић је ученик 5. разреда наше школе. Пре четири године почео је да тренира фудбал у Школи фудбала „Спарта„ у Ковину . Од октобра 2022. тренира у Школи фудбала „Динамо„ у Панчеву.

Сарајево, главни град Босне и Херцеговине, домаћин је Међународног фудбалског турнира. Турнир се одржава већ неколико година у јануару. Ове године на турниру је заиграо и наш Теодор – Тео.

Ево шта је Теодор рекао у разговору:

„Ове године сам и ја учествовао са својом Школом фудбала „Динамо“ из Панчева. Турнир је трајао четири дана. Учествовало је укупно 400 екипа. Дечаци су годишта од 2009. до 2015. Првога дана доласка у Сарајево  били смо слободни, сутрадан је била наша прва утакмица. Одиграли смо је резултатом 0:0. Након тога, на нашу радост, низале су се победе. Тако смо прошли групну фазу и пласирали се у осмину финала. Победника утакмице осмине финала одлучили су пенали, били смо поражени од екипе „Реала“ из Лазаревца. Тим поразом наша екипа је завршила турнир. Иако нисмо освојили турнир, боравак у Сарајеву је био леп, узбудљив и незабораван. Надам се да ћу поново имати прилике да учествујем.“

Теодор је одличан ученик, добар друг и веома лепо васпитано дете. Желимо му успеха у даљем школовању и спортским резултатима.

Маша Вулетић

Пратите нас

Image

Адреса

ЈНА 34, 26220 Ковин

Телефон

013/741-081
013/744-895

Е-пошта

uprava@os-djurajaksic.edu.rs